Adverteren

Tips voor zachte voeten


Drogist 29 Apr 2021
Tips voor zachte voeten

Zonder voeten zijn we nergens en daarom is het belangrijk dat we ze goed verzorgen. Je wilt je voeten het liefst zo zacht mogelijk houden, maar dat is niet altijd zo vanzelfsprekend. Niet altijd zijn je voeten zo zacht en mooi als dat je had gehoopt. Als je voor je werk veel moet lopen en veel beweegt, is de kans groot dat je te maken krijgt met veel eelt. Vooral veel vrouwen vinden dit storend en zien het als ontsierend. Zij willen graag het eelt verwijderen en de voeten direct vertroetelen met allerlei crèmes en zalfjes. Je kunt met de tips in deze blog zachte voeten creëren en behouden! 

Droog goed af na het douchen

Na een lange werkdag is niets zo lekker als een lange douche. Door te douchen kom je tot rust en voel je jezelf weer helemaal fris. Van douchen maken we graag een dagelijkse routine, maar toch vergeten we vaak een belangrijk onderdeel. Het afdrogen van onze voeten en dan voornamelijk de huid tussen de tenen. Dit deel van ons lichaam wordt vaak overgeslagen. Als we onze voeten niet goed afdrogen en de huid tussen onze tenen blijft nat, is de kans op een schimmel heel groot. Je kunt al snel een voetschimmeltje ontwikkelen en dit kan voor droge voeten zorgen en voor onaangename geurtjes. Droog je voeten dus goed af als je uit de douche stapt.

Smeer in met een lotion of crème

Als je je voeten en je tenen goed af hebt gedroogd, is het belangrijk om ze goed in te smeren. Door het douchen kan de huid namelijk droger worden en dit zorgt voor een trekkerig gevoel. De huid wordt er dan ook zeker niet zachter op als deze uitdroogt. Smeer de voeten in met een lotion of een crème met een hydraterende en verzachtende werking. Zo creëer je zachte voeten die geen te kort hebben aan vocht.

Ga naar de pedicure

Om je voeten lekker te verwennen is het heerlijk om eens in de zoveel tijd naar de pedicure te gaan. Laat bij de pedicure je voeten goed verzorgen. Je kunt bij de pedicure je nagels mooi laten knippen en je kunt je teennagels laten lakken. Daarnaast kun je je voeten lekker in laten smeren met een voedende crème, nadat er een heerlijke voetmassage uit is gevoerd. De pedicure kan ook eelt weghalen, likdoorntjes of ingegroeide teennagels behandelen. Je kunt een pedicure dus om meerdere redenen bezoeken. 

Tips voor zachte voeten
Drogist 29 Apr 2021

Tips voor zachte voeten

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen