Adverteren

Dé lekkerste cocktails voor deze zomer!


Horeca 09 Jun 2021
Dé lekkerste cocktails voor deze zomer!

Niets is zo lekker als een koude en verfrissende cocktail in je hand op een warme zomerdag. Het is weer zomer en dat betekend dat het weer tijd is voor de cocktails. Je kunt ze thuis maken of je besteld ze bij jouw favoriete bar in de buurt. Een cocktail is een verfrissend drankje met alcohol, waar je optimaal van kunt genieten. Je kunt verschillende cocktails maken of bestellen en door de vele keuze is het vaak moeilijk om er eentje te kiezen. Wij willen jou daar graag een handje bij helpen! 

Pornstar Martini

Je kunt onder andere kiezen voor de Pornstar Martini, misschien wel de meest populaire cocktail van deze zomer. De Pornstar Martini is een verfrissende en stevige cocktail die je echt niet mag missen. Deze cocktail bestaat uit vanille vodka, passievruchtensap, limoensap en eiwit. Maak deze cocktail compleet door een halve passievrucht op het dunne laagje schuim te leggen. Deze cocktail wordt uiteraard geserveerd in een martiniglas. 

Mojito en Strawberry Mojito

Een echte klassieker, maar zeker niet verkeerd. De Mojito is een cocktail die elke zomer opnieuw weer vaak besteld wordt bij barretjes en strandpaviljoenen. Het is een cocktail die eenvoudig is om te maken en die jou laat verkoelen op een warme zomerse dag. De Mojito bestaat uit witte rum, rietsuiker, bruiswater, limoenpartjes en munt. Deze bekende Mojito kan ook worden gemaakt met aardbeien. Je maakt dan een overheerlijke Strawberry Mojito. Wedden dat deze in de smaak valt?

Scroppino

Vergeet ook zeker de Scroppino niet als je een heerlijke cocktail wilt bestellen. De Scroppino staat bekend om haar frisse en tikkeltje zure smaak. Je kunt de Scroppino ook eenvoudig zelf maken. Deze cocktail bestaat uit vodka, prosecco en citroensorbet ijs. De Scroppino wordt geserveerd in een cocktailglas. 

Daiquiri Watermelon

Valt een zoete cocktail bij jou goed in de smaak? Bestel dan zeker eens de Daiquiri Watermelon. Zoals je al wel uit de naam van de cocktail kunt halen bestaat dit drankje deels uit watermeloen. Naast dit heerlijke stukje fruit wordt deze cocktail ook gemaakt met witte rum, limoensap en crushed ice. Om het plaatje perfect en compleet te maken wordt er ook een schijfje limoen op de rand van het glas gelegd. 

Tips voor zachte voeten
Drogist 29 Apr 2021

Tips voor zachte voeten

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen